آشنایی با فواید و مضرات آلو

انواع آلو

 

آلو میوه ای که در بیشتر مناطق مختلف وجود دارد و شامل انواع مختلفی مانند آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلو سرخ ، آلوچه ، آلوی ترش جنگلی ، آلوچه و آلوچه گوجه می باشد ، که دارای خواص مشابهی هستند ، اما آلو زرد یا طلایی از ارزش دارویی بیشتری برخوردار است.آلو یا همان آلوچه از نظر دارویی و ترکیبات شیمیایی انواع مواد معدنی بسیاری را شامل می شود از جمله آهن ، کلسیم ، فسفر، منیزیم ، منگنز ، فلور ، گوگرد ، پتاسیم ، قند و دارای ویتامین هایA  ، B ، ۲B ، C  ، PP می باشد.

در این مطلب از خواص بی نظیر و نیز مضرات این میوه بیشتر شرح داده می شود تا با خواص و مضرات آلو آشنا شوید.

 

فواید و خواص آلو

 آلوی سیاه حرارت درونی بدن را کم می کند و حالت تهوع را از بین می برد و افرادی که حالت تهوع و سرگیجه دارند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو میل نمایند.آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است و از طبیعتی سرد برخوردار است ، بنابراین برای افراد گرم مزاج مناسب می باشد.
آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مؤثر است.
بهترین ، طبیعی ترین و بی خطرترین راه برای معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از انواع آلو و آلوی خشک است و باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنید.تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه و خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم ، نقرس و تصلب شرائین مفید است.
برای افراد مسن مصرف آلو به صورت پخته بهتر است ، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود.
برای معالجه کم خونی ، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است و سرشار از ویتامین های A و C ، کربوهیدرات ، آهن ، کلسیم و غنی از منیزیم ، سدیم ، فسفرو پتاسیم است. به مقدار کافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می کند.
در حفظ سلامتی کبد موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. پژوهشگران معتقدند از آلو مى‏توان به عنوان ضدعفونى‏کننده غذا استفاده کرد. آلوى خشک خواص ضد میکروبى دارد که مى‏تواند خطر آلودگى گوشت را کم کند.ادویه نیز مى‏تواند همین نقش را ایفا کند ، اما عصاره آلو طعم کمی دارد و به همین دلیل طعم اصلى غذا را تغییر نمى‏دهد.آلو به دلیل کمک به مرطوب ماندن گوشت ، کیفیت گوشتى را که دوباره گرم مى‏شود ، بهبود می ‏بخشد.
نکته : مصرف میوه هایی مانند آلوزرد به علت آنکه پوست آنها کنده نمی‌شود باعث دل درد به ویژه در کودکان می باشد ، پس تا حد ممکن از مصرف این میوه ها با پوست خودداری کنید.

نوع خشک این میوه ، در جای خشک و خنک یا در یخچال به‌ مدت شش ماه قابل نگهداری است.

 

مضرات آلو

آلوی وحشی برای معده مضر است و برای سرد مزاجان و کسانی که نفخ شکم دارند مضر می باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>