آموزش تهیه ترشی ذرت

ترشی ذرت

یکی دیگر از انواع ترشی ها که درست کردن آنرا توضیح می دهیم ترشی ذرت می باشد که با تهیه این ترشی مطمئنا از طعم آن لذت می برید حتی می توانید در مهمانی هایتان به همراه غذا سرو کنید.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی ذرت

 

خیار/ یک عدد
پیاز متوسط / یک عدد
فلفل /  یک عدد
گوجه‌ فرنگی  / دو عدد
سرکه سیب / دو پیمانه
آب / نصف پیمانه
شکر/ یک سوم پیمانه
زردچوبه / نصف قاشق چایخوری
خردل / یک قاشق چایخوری

گلپر/ یک قاشق سوپخوری

آرد ذرت / یک قاشق سوپخوری

ذرت/ دو پیمانه

طرز تهیه ترشی ذرت

 

برای درست کردن ترشی ذرت ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را خرد کنید به طوری که ریز باشند سپس گوجه ‌فرنگی را رنده کنید و با ذرت به مواد اضافه کنید. سپس شکر،سرکه، آب، آرد و ادویه‌ ها را به این مواد اضافه نموده و در یک ظرف لعابی بریزید  و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.حرارت را کم کنید و در ظرف را بگدارید تا حدود ۴۰ دقیقه آرام بجوشد. ترشی ذرت را در  ظرف مورد نظر بریزید  و در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی شما جا بیافتد.

 

خواص و مضرات ذرت

ذرت

 ذرت سرد و خشک که  بهترین نوع ذرت، بخارپز آن است. ذرت‌های کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی بسیار سالم‌تر است. البته بلال موقع کباب شدن نباید بسوزد زیرا سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطان‌زایی آن را افزایش می‌دهد. سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک می‌کند با مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید. ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است و احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد. برای کمک به کاهش میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید است. ار مضرات مصرف ذرت موجب کمبود ویتامین های ب و موجب عدم جذب ویتامین ب۳ می گردد. افراد مبتلا به سرماخوردگی نباید از ذرت سرخ شده استفاده نمایند و نیز اشخاص مبتلا به واریس باید در مصرف ذرت احتیاط نمایند. زیاده روی و مصرف بی رویه ذرت موجب سوء هاضمه و ناراحتی می شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>