ترشی اسفناج و برگ چغندر
ترشی اسفناج و برگ چغندر یکی از ترشی های خوشمزه و خوش طعم می باشد ، و با این سبزیجات خوش طعم درست می شود و به راحتی آماده شده و مدت زمان کمی طول می کشد تا جا بیافتد.شما می توانید برای اینکه از تنوع ترشی ها استفاده کنید این ترشی را تهیه و سرو نمایید و همچنین از این ترشی هم می توانید برای مهمانی هایتان در کنار غذا استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی اسفـناج و برگ چغندر
اسفناج / یک کیلوگرم
برگ چغندر / یک کیلوگرم
سرکه قرمز / یک پیمانه
آبغوره / یک پیمانه
سیر له شده / دو حبه
زنجبیل رنده شده / یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه نیم کوب / یک قاشق چایخوری
تخم گشنیز برشته و پودر شده / یک قاشق چایخوری و نمک / یک پیمانه
طرز تهیه ترشی اسفناج و برگ چغندر
برای درست کردن ترشی اسفناج و برگ چغندر ابتدا اسفناج ها و برگ چغندر را بشویید و با آب و نمک مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود ، سپس این سبزیها را در صافی بریزید و با دست فشار دهید ، تا آب اضافی آنها گرفته شود ، بعد اسفناج و برگ چغندر را ریز خرد کنید.در این مرحله یک ظرف مناسب شیشه ای انتخاب کنید و سبزی های خرد شده را درون ظرف بریزید و سرکه و آبغوره را اضافه و مخلوط کنید و سیر له شده ، زنجبیل رنده شده ، فلفل سیاه نیم کوب ، تخم گشنیز برشته و پودر شده را هم اضافه نمایید.ترشی اسفناج شما آماده شده و باید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید تا جا بیافتد و در جای خشک و خنک قرار دهید.
سلام.خواستم بابت وبسایت خوبتون ازتون تشکر کنم و امیدوارم باعث
ایجاد انگیزه براتون بشه
سلام از انتخابتون ممنونیم
سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت به این خوبی سپاسگزارم
سلام از انتخابتون ممنونیم
بهترین وبسایتی که تاحالا دیدم.ازتون متشکرم
سلام از انتخابتون ممنونیم
بهترین وبسایتی که تاحالا دیدم.ازتون متشکرم
سلام از انتخابتون ممنونیم