آموزش درست کردن ترشی ترخون

ترشی ترخون

 

سبزی ترخون فواید زیادی دارد و برای علاقمندان به این سبزی یک پیشنهاد داریم و آن هم ترشی ترخون می باشد و شما به راحتی می توانید در منزل این ترشی را تهیه نمایید.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی ترخون

 

سبزی ترخون / نیم کیلو
سیر/ ۵ حبه
فلفل سبز تند / ۴ عدد
سرکه / به میزان لازم

نمک / سه  قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه ترشی ترخون

 

 

برای تهیه ترشی ترخون ابتدا سبزی را پاک کنید سپس آنرا بشویید و بعد در شیشه مورد نظر بریزید وکمی از سیر، فلفل و نمک روی آن بریزید و دوباره اینکار را تکرار کنید و به همین ترتیب ظرف را از مواد پر کنید و سرکه را روی آن بریزید  و درب شیشه را ببندید . به مدت یک هفته  در جای خشک و خنک قرار دهید تا جا بیافتد.

اگر می خواهید ترشی ترخون شما زودتر جا بیافتد از یک تکه نبات استفاده کنید.

 

 

خواص ترخون

 ترشی ترخون

ترخون منبع بسیار خوبی از آهن، کلسیم و منگنز می‏ باشد.

همچنین دارای پتاسیم، منیزیم و ویتامین ‏های A و C می ‏باشد.

ترخون بیشتر به صورت یک سبزی در پخت و پز استفاده می ‏شود. به دلیل داشتن خاصیت بی‏ حس‏ کنندگی در دهان، برای  تسکین دندان درد می‏ جوند. از دیگر خواص مفید ترخون کمک به هضم بهتر غذا، مسکن ملایم و به پیشگیری از بیماری‏ های قلبی و چاقی اشاره کرد.

برای درمان دردهای شکمی و افزایش اشتها از ترخون استفاده می شود. ترخون تنظیم کننده قاعدگی در زنان است. اگر به شکل دم کرده مصرف شود برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسیار سودمند است .

ترخون تولید صفرا به وسیله ‏ی کبد را افزایش می‏ دهد و به این ترتیب به هضم و گوارش غذا کمک می‏کند و موجب افزایش سرعت فرایند سم ‏زدایی در بدن می‏ شود.

افرادی که فشار خون بالایی دارند می‏توانند از این سبزی به جای نمک در غذا استفاده نمایند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>