تاریخچه ی ترشی

تاریخچه ی ترشی

 

تاریخچه ی دقیقی در مورد ترشی وجود ندارد و با توجه به شواهدی که وجود دارد و گفته شده ، قدمت ترشی در ایران به زمان های قوم ماد مربوط می شود ، اما ترشی صنعتی در ایران حدود ۷۰ سال است که تولید و عرضه می شود.در بیشتر کشورهای آسیایی از ترشی‌ها به عنوان چاشنی‌ غذا استفاده می‌شود و در دسته ی مواد غذایی قرار گرفته اند ، که در سرکه نگهداری می‌شوند.

گفته می شود در حدود چهار هزار سال قبل ، ترشی وجود داشته ، اما از دو هزار سال قبل از میلاد مسیح در هند ترشی و خیار شور وجود داشته است و همچنین ارسطو در رساله ای درباره اثر شفا بخشی ترشی مطالبی را عنوان کرده و ملکه کلئو پاترا از طرفداران ترشی و خیار شور بوده است.

ژولیوس سزار معتقد بوده ، که ترشی حس شجاعت به انسان می دهد و به همین دلیل به سربازان خود دستور می داده تا از ترشی استفاده کنند.کریسف کلمب نیز ترشی را به قاره جدید یعنی آمریکا برده است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>