ترشی انجیر

مواد لازم برای ترشی انجیر

انجیر/ ۲ کیلو گرم
شکر / ۷۵۰ گرم
آب / ۱ لیوان
سرکه / به مقدار لازم
دارچین / ۱ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه ترشی انجیر

برای تهیه ترشی انجیر ابتدا شکر , سرکه , آب و دارچین را در ظرفی بچوشانید و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و بگذارید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و ۲۴ ساعت کنار بگذارید و این کار را ۳ روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب بریزید و درجایی خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>