ترشی بندری

مواد لازم برای تهیه ترشی بندری

تمر هندی / یک بسته
موسیر/ ۵۰ گرم
هویچ/ ۳ عدد
خیار/ ۳ عدد
رب انار ترش/ ۱ لیوان
بادمجان متوسط /۳ عدد
سیر/ ۱ بوته
کرفس/ ۲ – ۳ شاخه
گل کلم / ۱ کیلو
فلفل سبز ریز/ ۵۰ گرم
سیب زمینی ترشی/ نیم کیلو
ادویه ترشی / به میزان لازم
گوجه فرنگی کال / ۵ عدد
آب گوجه فرنگی غلیظ/ ۱ لیوان
سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون)/ ۱ لیوان

 

طرز تهیه ترشی بندری

ابتدا برای تهیه ترشی بندری ،فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود سپس تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید، هویج ها و سیب زمینی و سیرها را پوست کنده و ریز خرد کنید.
برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم خرد کنید.خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید، مقداری نمک روی آن بپاشید و ۳-۲ ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.
موسیر های خشک را به مدت ۶- ۵ ساعت در آب خیس کنید، چند بار بشویید، بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.
سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.
بادمجان ها را (با پوست یا بدون پوست بستگی به ذائقه تان دارد )به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود، سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.
ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.
مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی بندری شما را بیشتر خواهد کرد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>