ترشی خرمالو

مواد لازم برای ترشی خرمالو

خرمالو / یک کیلو
سرکه / ۷۰۰ گرم
گلپر / ۱ قاشق چایخوری
سیاه دانه / ۱ قاشق چایخوری
نمک / ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی خرمالو

برای تهیه ترشی خرمالو ،خرمالو های درسته و سالم را می شوییم . سپس به طور کامل خشک کرده و درون شیشه می چینیم و به حدی سرکه می ریزیم تا به طور کامل روی آنها را بگیرد در ازای هر یک کیلو خرمالو یک قاشق مرباخوری نمک به آن می افزاییم، گلپر و سیاه دانه را به آن افزوده و درب آن را به طور کامل می بندیم.
ظرف ترشی را در جایی خنک و دور از نور نگهداری می کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>