ترشی ناز خاتون

مواد لازم برای ترشی ناز خاتون

 

 

طرز تهیه ترشی ناز خاتون

بادمجان/ ۸تا ۱۰ عدد
گوجه فرنگی /۴ تا ۵ عدد
آب انار/ ۲لیوان
آبغوره /نیم لیوان
گلپر/یک قاشق سوپخوری
نعنای خشک/ نیم قاشق سوپخوری
پیاز رنده شده/۲ قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه ترشی ناز خاتون

برای تهیه ترشی ناز خاتون ابتدا بادمجانها را در فر یا روی آتش کبابی میکنیم تا بادمجانها کاملا” پخته شوند بعد آنها را پوست میکنیم و ساطوری میکنیم .روی گوجه فرنگی‌ها آب جوش می ریزیم و پوست آنها را میکنیم و گوشت آنها را خرد میکنیم آب انار و آبقوره را با بادمجان ساطوری مخلوط کرده و می گذاریم آهسته بجوشد و کاملا” به خورد بادمجان برود ، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن می ریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و تکه‌های گوجه فرنگی را داخل آن می ریزیم و بهم میزنیم و در ظرف میکشیم اگر تمایل داشته باشید می توانید کمی گردوی چرخ کرده روی این ترشی خوشمزه بپاشید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>