دستور تهیه ترشک انار

ترشک انار

 

ترشک انار مانند دیگر ترشکهای میوه ای تهیه می شود و یکی از خوشمزه ترین ترشی های مورد علاقه برای افراد یکه تمایل به خوردن این نوع خوراکی ها دارند می باشد.این ترشک را می توانید به راحتی در منزل درست نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای تهیه ترشک انار

 

نمک به میزان دلخواه

جوهر لیمو /  ½  قاشق چایخوری

انار / ۵ کیلو

نبات / دو شاخه

 

طرز تهیه ترشک انار

 

برای درست کردن ترشک انار ابتدا انارها را دون کنید و سپس هم می توانید با گوشتكوب و نیز مخلوط کن انارها را به حدی که آب دونه های انار دربياید ، کافی است.بعد از این مرحله انارهای له شده را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید ، در صورت تمایل می توانید از دو تکه نبات هم در این ترشک استفاده نمایید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم نبات ذوب شود و انارها به قوام بیافتد.برخی اوقات کمی هم بزنید و موقعی که به غلظت رسید از روی حرارت بردارید  و ترشک انار شما آمده می باشد.اگر تمایل داشتید کمی نمک و جوهر لیمو به آن اضافه کنید و اینکار باعث می شود تا ترشک شما ترش تر شود و برای افراد دارای این ذائقه مناسب می باشد ، ولی اگر می خواهید طعم ملس داشته باشد از نبات استفاده کنید.امیدواریم این ترشک خوشمزه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

خواص انار

دستور تهیه ترشک انار

انار دارای آنتی‌اکسیدان‌های بسیار قوی است و ضد سرطان می باشد ، همچنین خواص ضد التهابی دارد و برای مقابله با سرطان پروستات موثر است.انار حاوی میزان زیادی ویتامین B6 ، که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.انار معتدل و ضد تشنگی و اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می‌شود.برای افرادی که یرقان دارند مفید است.انار شیرین سرفه را تسکین می‌دهد و خارشهای بدن را تسکین می‌دهد.کسانی که زخم معده دارند ، انار ترش نباید مصرف نمایند.خوردن انار غم و اندوه را از بین می‌برد.انار برای صفرا و تب صفراوی مفید است.بهترین زمان خوردن انار صبح ناشتا با کمی گلپر است.افرادی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آنها مناسب است.امام صادق (ع) به خوردن انار با پرده‌های وسط آن توصیه کرده ، چون سبب می شود ، معده را صیقل دهد و هوش را زیاد نماید.کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.انار دفع کننده مضرات دخانیات می‌باشد و اگر انار را با پوست و دانه به طور سالم بپزند و سپس کوبیده آن را در محل خارش بگذارند خارش را برطرف می‌کند.افرادی که دارای طبع سرد و تر هستند ، بعد از خوردن انار کمی زنجبیل با نبات بخورند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>