دستور تهیه ترشی ریواس

ترشی ریواس

 

ترشی ریواس یکی از ترشی هایی خواهد بود که از طعم آن لذت می برید.فصل بهار و تابستان فصلی هستند که ریواس می روید و ساقه آن مصرف خوراکی دارد.ظاهر آن شبيه به كرفس اما صورتی رنگ و طعم آن ترش و شيرين يا ملس می باشد.

 

 

مواد لازم برای درست کردن ترشی ریواس

 

ریواس پاک شده / نیم کیلو

سرکه سیب / یک فنجان

آب / یک فنجان

شکر / یک فنجان

زنجبیل خرد شده / دو تکه

نمک / نصف قاشق چایخوری

دانه خردل / دو قاشق چایخوری

دانه فلفل سیاه / نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ترشی ریواس

 

طرز تهیه ترشی ریواس در ادامه مطلب به آموزش آن پرداخته می شود. ابتدا آب، شکر، زنجبیل و نمک را در یک ظرفی مانند قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا هنگامی که بجوشد.سپس یک ظرف شیشه ای مناسب انتخاب کنید و ادویه ها را درون آن بریزید اگر تمایل داشتید ادویه های دیگری که علاقه دارید را نیز اضافه کنید.حال ساقه های ریواس را برش دهید و در ظرف ترشی بریزید سپس مایع تهیه شده را درون ظرف شیشه ای بریزید و آن را پر کنید و درب ظرف را محکم ببندید.ترشی ریواس شما بعد از یک هفته آماده برای میل نمودن می باشد،امیدواریم این ترشی را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

ریواس،خواص و مضرات آن

 

آشنايي با ريواس فقط تهیه شربت آن نمی باشد و با آن می ‌توانيد خورش، آبگوشت، سالاد، كوكو و لواشک نیز تهيه كنيد.سرشار از عناصر معدنی و انواع ويتامين‌ها می باشد و به هضم غذا كمک می ‌كند. ريواس از دسته ترشک‌ها محسوب می شود و در هوای خنک و فصل بهار می رويد.ساقه آن صورتی رنگ و به كرفس شباهت دارد.مقوی قلب و اعصاب است. با تحريک ترشح نمكهای صفراوی از كبد، باعث تنظيم جذب چربی از روده می ‌شود. باعث كاهش خونريزی از معده و روده می ‌شود. درترميم جراحات، زخم‌های چركی وسوختگيهای پوستی كمک می ‌كند. باعث رفع افسردگی می‌ شود. لوزالمعده را به ترشح انسولين وادار كرده و قند خون را كاهش می ‌دهد.باعث کاهش چربی و كلسترول خون است مصرف مداوم آن باعث تصفيه خون و رفع جوش می ‌شود.فيبر و پتاسيم موجود در آن سوخت و ساز بدن را بالا مي‌برد و باعث كاهش وزن مي‌شود. طبع ريواس سرد است اما اگر با کمی شكر يا عسل مصرف شود ، سردی آن کاهش می یابد.با اين حال زياده روی در مصرف آن می ‌تواند عوارضی را در پی داشته باشد.ريواس دارای مقدار زيادی اكساليک اسيد است و زياده ‌روی در مصرف آن  باعث آسيب به دستگاه گوارش و كليه‌ها و جلوگيری از جذب كلسيم و منيزيم می شود و خطر پوكی استخوان را بالا می ‌برد. مبتلايان به سنگ كليه، ناراحتی‌های مثانه، درد سينه و سرفه قبل از خوردن ريواس بهتر است با پزشک مشورت کنند. مصرف ریواس برای مبتلایان به سنگ کلیه و ناراحتی‌های مثانه خطرناک است.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>