دستور تهیه ترشی کامکوات ( پرتقال ریز تزئینی )

ترشی کامکوات

ترشی کامکوات از ترشی های خوشمزه و باب طعم افرادی که از طعمهای میوه هایی مانند پرتقال لذت می برند می باشد.این ترشی برای کسانی که به دنبال طعم های جدید در ترشی هستند بسیار مناسب است و یک ترشی با طعمی خوب را امتحان خواهند کرد.کامکوات در اصل پرتقال زینتی است ، که چند سالی در میوه فروشی ها موجود می باشد و این میوه در تهیه ترشی بهترین انتخاب است و از آن به عنوان چاشنی در بسیاری موارد استفاده می گردد.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی کامکوات

کامکوات ( پرتقال ریز زینتی ) / دو کیلو

سرکه / دو لیتر

شکر / ۲۰۰ گرم

نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه ترشی کامکوات

برای تهیه ترشی کامکوات ، ابتدا کامکوات یا همان پرتقال تزیینی را بشویید ، سپس چند سوراخ روی پرتقال بزنید و چون تلخی آنها برطرف شود ، در آب سرد به مدت یک ‌روز قرار دهید و در طی این یک روز چند بار آب آن را عوض نمایید.بعد از این مراحل کامکوات ها را در ظرفی مناسب بریزید و با حرارت زیاد به مدت ۵ دقیقه بگذارید بجوشند و به سرعت در آبکش بریزید و آب سرد را روی آنها بگیرید تا به همان شکل باقی بمانند.شما می توانید پرتقال تزیینی ها را در دو مرحله بجوشانید ، اما باید دقت نمایید تا شکل ظاهری خود را حفظ کنند.بعد  از جوشاندن آنها را صاف‌ کنید و اجازه دهید خنک شوند و سپس در ظرف شیشه‌ ای که برای این ترشی در نظر گرفته اید بریزید و بعد سرکه به همراه نمک و شکر را به آن اضافه کنید.ترشی کامکوات در دمای معمولی به مدت بیست روز​جا می افتد و ترشی شما آماده برای سرو می باشد و باید بعد از آماده شدن آن را در یخچال قرار دهید.

 

کامکوات چیست؟دستور تهیه ترشی کامکوات

کامکوات ، میوه خوش طعم از خانواده مرکبات است ، که شبیه پرتقال و پوستی نارنجی رنگ و بیضوی شکل و دارای هسته می باشد.این میوه در فصل زمستان و نیز در فصل بهار از اروپا به ایران می آید و طعم آن شبیه به دیگر میوه‌ها است ، با این تفاوت که  آنرا به صورت کامل و با پوست می توان مصرف نمود.هنگامی که میوه کامکوات را می برید ، مشاهده می کنید ظاهری شبیه به یک پرتقال کوچک دارد.این میوه دارای  چهار نوع است که می توان به کامکوات ناگامی ، کامکوات مارومی ، کامکوات میه وا و کامکوات هونکونگی اشاره کرد.مواردی که می توانید از این میوه استفاده نمایید شامل اضافه نمودن برش زده آن به سالاد میوه یا سالاد سبزیجات و همچنین در تزئین غذا ، مارمالاد تهیه شده از این میوه که دارای طعمی لذیذ می باشد ، زیرا پوست این میوه طعم شیرین و مطلوبی دارد. پوره شده آنرا در تهیه سس‌ها ، عصاره میوه ، مربا و ژله استفاده می کنند و نیز آب آن در آب میوه‌های مخلوط ، کیک ، پای و بستنی و همچنین در طعم‌ دادن به گوشت قرمز ، گوشت مرغ و ماهی استفاده می‌شود.

 

خواص کامکوات

کامکوات مانند مرکبات دیگر کالری کمی دارد ، اما دارای فواید تغذیه ‌ای است و منبع غنی فیبر، املاح ، ویتامین و آنتی‌اکسیدان را دارا است.این میوه با پوست مصرف می شود.ترکیبات روغنی در پوست این میوه وجود دارد ، که شامل لیمونن ، پینن ، برگاموتن ، کاریفیلن ، هومولن و مورولن.می باشد.این میوه دارای ویتامین‌های A ، C  و E و نیز مانند پرتقال دارای ویتامین C به مقدار زیاد است. کامکوات ضد رشد ویروس و ضد سرطان و از بروز بیماری‌های تحلیل برنده اعصاب جلوگیری می کند و همچنین آرتریت روماتوئید و دیابت را کاهش می دهد.دارای برخی از املاح مانند کلسیم ، مس ، پتاسیم ، منگنز ، آهن ، سلنیوم و روی است.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>