دلایل کپک زدن ترشی

کپک زدن ترشی

کپک زدن ترشی  مشکلی که شما مطمئنا حتی یکبار هم که شده با آن مواجه شده اید.دلایل متفاوتی برای این اتفاق وجود دارد که اگر این دلیل ها را بدانید و در صدد رفع آن برآیید با این مشکل مواجه نمی شوید.آلودگی ترشی ها موجب کپک زدن آن ها می شود،هنگامی که شما کپک را روی ترشی مشاهده کردید، خوردن این ترشی به هیچ وجه توصیه نمی شود. ترشی که تهیه کرده اید حاوی سرکه مایع می باشد و اگر کپک زده باشد امکان انتشار کپک های بیماری زا در تمام آن وجود دارد. در بسیاری از موارد، ایجاد آلودگی ها و کپک زدن ترشی اجتناب ناپذیر است و به دلیل عوامل ثانویه به وجود می آیند  که می توانید با رعایت مواردی از بروز این مشکل جلوگیری کنید.

 

علت کپک زدن ترشی

عامل اصلی کپک زدن ترشی خالص نبودن سرکه آن می باشد که اگر می خواهید یک ترشی خوب تهیه کنید سرکه آن بايد خالص و بدون آب باشد ، بهترين سرکه از نوع انگور يا کشمش گرفته می باشد. برای اطمینان  از خالص بودن سرکه بهتر است سرکه را قبل از درست کردن ترشی چند جوش بدهيد.اگر سبزی برای تهيه ترشی استفاده می کنید حتما ازقبل تميز کنید و بشویید و بگدارید کاملا خشک شود و مصرف نمایید.انواع ميوه ها را که استفاده می کنید بايد در سرکه پخته شوند و بعد در ترشی استفاده شود. از دیگر عوامل کپک زدن ترشی ظرف نگهدارنده آن می باشد که اگر رعایت نکنید ترشی شما کپک می زند.ظرفی را که ترشی را می خواهید در آن نگهداری کنید  بايد دارای درب محکمی باشد و ترشی را بهتر در جای خشک و بدور از آفتاب نگه دارید تا فاسد نشود.بايد قاشقی که با آن ترشی را بر ميداريد تميز باشد و چرب و آلودگی نداشته باشد. اگر می خواهید ترشی را که تهیه کرده اید بجای سرکه از آب غوره و آب ليمو در آن استفاده کنید بايد آنها را از قبل بجوشانيد.

 

جلوگیری از کپک زدن ترشی

 

برای جلوگیری از کپک زدن ترشی باید مقدار سرکه طوری باشد که کاملا روی مواد ترشی را بگیرد.

اگر ترشی در حال کپک زدن بود می توانید ظرف ترشی را چند ساعت در معرض نور خورشید قرار دهید.

سرکه ای که تهیه می کنید خالص باشد.

انتخاب یک ظرف مناسب برای درست کردن ترشی خوب مهم می باشد.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>