سس قارچ

مواد لازم برای تهیه سس قارچ

قارچ / ۱۰۰ گرم
نمک / ۱٫۲ قاشق چای‌خوری
فلفل / مقداری
کره / ۲ قاشق غذاخور
آرد /‌ ۲ قاشق غذاخوری
شیر یا شیر و خامه / یک پیمانه
سرکه سیب / یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس قارچ

برای درست نمودن سس قارچ، ابتدا قارچ‌ها را بشویید و به قطعات کوچک، تقسیم کنید.قارچ‌ها را در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را بدون در، روی حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کره،‌ کاملا ذوب شود و قارچ‌ها طلایی رنگ شوند.
آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و مخلوط رادر حالی‌ که هم می‌زنید، به آرامی، به محتوای قابلمه اضافه کنید.به مدت ۱۰ دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یک‌بار آن را هم بزنید.
سرکه سیب را به سس اضافه کنید.حالا سس قارچ شما آماده است…..

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>