طرز تهیه ترشک زردآلو

ترشک زردآلو

 

ترشک زردآلو یکی از ترشک های خوشمزه ای که در منزل براحتی می توانید آنرا تهیه کنید و از آن لذت ببرید. حتما خیلی از شما به این ترشک علاقه دارید ولی در بیرون از منزل علاقه ای به خریدن آن ندارید و ترجیح می دهید آنرا در منزل به صورت بهداشتی تهیه و میل کنید ما در این مطلب آموزش و طرز تهیه این ترشک را برای شما شرح داده ایم امیواریم آنرا درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه ترشک زردآلو



آب /سه لیتر
نمک /۱۰۰ گرم
جوهر لیمو /۷۰۰ گرم
شیره نبات/یک لیتر
رنگ خوراکی
زرد آلو /۵ کیلو
 

طرز تهیه ترشک زردآلو

برای درست  کردن ترشک زردآلو ابتدا  آب را بر روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس نمک و جوهر لیمو را در این آب بریزید  تا کاملا مخلوط شوند.
شیره نبات را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود.سپس رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید و زرد آلوها را به این مواد اضافه وتا ۲ الی ۳ دقیقه بگذارید جوش بخورد بعد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود و درظرف مورد نظر بریزید. ترشک زردآلو شما آماده است و می توانید آنرا میل کنید.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “طرز تهیه ترشک زردآلو

  • تیر ۲۴, ۱۳۹۶ at ۶:۲۱ ب.ظ
    Permalink

    سلام
    ببخشید میخواستم بدونم برگه زرد آلو باید استفاده بشه یا خود زردآلو؟

    Reply
    • بهمن ۱۸, ۱۳۹۶ at ۳:۱۵ ب.ظ
      Permalink

      سلام خود زردآلو باید استفاده شود.

      Reply

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>