طرز تهیه ترشی انار

ترشی انار

 

تجربه درست کردن ترشی انار ممکن برای افرادی که علاقه به انار دارند جالب باشد و کاملا به سلیقه و ذائقه افراد بستگی دارد تا این ترشی مورد پسند قرار گیرد.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی انار

 

دانه انار/ یک کیلوگرم

آب انار / یک لیتر

سرکه / یک لیوان

پودر گلپر/ یک قاشق غذاخوری

پودر گشنیز/ دو قاشق غذاخوری

سیاه دانه / دو قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز/ دو قاشق چایخوری

لبو پخته ورنده شده / ۵۰۰ گرم

نمک به میزان لازم

 

 

طرز تهیه ترشی انار

 

برای درست کردن ترشی انارابتدا انارها را با نصف قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.سپس آن را به مدت ۵ الی ۶ ساعت در ظرف در بسته نگهداری کنید تا نرم شوند. در مرحله بعد لبوها را با سرکه بپزید، پس از خنک شدن پوستشان را بکنید و رنده کنید…سپس سرکه و آب انار را به این مخلوط اضافه و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. اگر ازظرف مسی یا آلومینیومی استفاده نکنید بهتر است.

لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند.سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا سرد شود.بعد از سرد شدن این ترشی ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف دربسته ای در یخچال بگذارید.ترشی انار شما بعد از یک هفته قابل استفاده می باشد.

دقت کنید برای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید.

 

نکته:

اگر تمایل داشتید می توانید انار را تنها و یا از کلم ، انواع فلفل و هویج در این ترشی استفاده نمایید.

می توانید ادویه ها را هنگام سرو، بیافزایید تا ترشی شما تیره نشود.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>