طرز تهیه ترشی زنجبیل ، ترشی پاییزی

طرز تهیه ترشی زنجبیل

 

ترشی زنجبیل یکی از انواع ترشی های پاییزی است و این ترشی با را با غذاهای مختلف می توان میل نمود و از جمله این غذاها سوشی می باشد.در این مطلب می خواهیم نحوه درست کردن این ترشی خوشمزه را برای شما عزیزان آموزش دهیم ، تا افراد با سلیقه ترشی زنجبیل را تهیه کنند و به همراه غذا در کنار خانواده این ترشی خوشمزه را میل نمایند و از آن لذت ببرند.

مواد لازم برای تهیه ترشی زنجبیل

 

ریشه زنجبیل تازه و پوست کنده شده / ۲۵۰ گرم
نمک دریایی / یک قاشق چایخوری
سرکه برنج / یک فنجان
شکر سفید / ۳/۱ فنجان

 

طرز تهیه ترشی زنجبیل

 

برای تهیه و درست کردن ترشی زنجبیل ، ابتدا زنجبیل را به قطعه های کوچک ببرید و در ظرفی قرار دهید و سپس نمک دریا را روی آنها بپاشید و به مدت سی دقیقه بگذارید تا کاملا مخلوط شوند و روی زنجبیل ها را بپوشاند.زنجبیل را در ظرف دیگری قرار دهید.سپس سرکه برنج و شکر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید و شکر حل شود.قطعه های زنجبیل را درون ظرف شیشه ای مخصوص ترشی بریزید و سپس مخلوط شکر و سرکه را بر روی زنجبیل ها بریزید و اجازه دهید تا مخلوط خنک شود و می بینید که رنگ مایع ظرف کمی صورتی می شود.حال به مدت  یک هفته در یخچال قرار دهید.

تغییر رنگ ترشی زنجبیل به این دلیل می باشد که از سرکه برنج استفاده شده است و باعث این فرآیند می شود و البته سرکه با کیفیت در این روند نقش اساسی دارد و اگر تمایل دارید که رنگ ترشی شما قرمز شود ، از کمی زعفران در این ترشی استفاده کنید.

 

از خواص زنجبیل چه می دانید؟

 ترشی زنجبیل

زنجبیل برای هضم غذا مفید و محققان هلندی به این نتیجه رسیده‌اند که زنجبیل متابولیسم بدن و روند سوخت و ساز چربی‌ها را بالا می‌برد و احساس سیری طولانی مدتی ایجاد می‌کند.نتایج بررسی‌ها نشان داده ، تاثیر ریزوم زنجبیل مانند فلفل سیاه ، چای سبز ، چای سیاه ، کافئین عمل می نماید و همین امر باعث کاهش وزن می شود.

زنجبیل از گیاهان دارویی مهم به شمار می رود و دارای خواص زیادی از جمله ضد تهوع ، مقوی قلب ، ضد لخته شدن خون ، ضد باکتری ، آنتی اکسیدان ، ضد سرفه ، ضد سموم کبدی ، ضد التهاب ، ادرارآور ، کاهش اسپاسم ، محرک سیستم ایمنی ، ضد نفخ ، افزایش ترشحات روده ای معدی ، پایین آورنده کلسترول خون ، محرک گردش خون مغزی می باشد.
زنجبیل دارای خاصیت ضد سرطانی است و جینجرول ، مهم ترین جزء تشکیل دهنده آن است ، که مسئول ایجاد طعم و مزه در زنجبیل می باشد.

زنجبیل دارای خاصیت های بیشماری است و شما با استفاده از این گیاه مفید می توانید از بسیاری از بیماریها جلوگیری نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>