طرز تهیه ترشی لیته مخلوط

ترشی لیته مخلوط

 

ترشی لیته مخلوط  را شاید شما برای یکبار هم که شده  میل کرده باشید، اما اگر از طرفداران این ترشی خوشمزه هستید در این مطلب طرز تهیه آن برای علاقمندان آموزش داده شده است و پیشنهاد می شود اگر این ترشی  را امتحان نکردید یک تجربه خوب می باشد و آنرا میل نمایید ،مطمئن باشید طعم ترشی لیته را می پسندید.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته مخلوط

بادمجان/ یک کیلو

فلفل دلمه  سبز/ یک عدد

فلفل دلمه  قرمز/ یک عدد

سیر رنده شده / یک قاشق سوپخوری

فلفل سبز/ ۵۰ گرم

هویج / ۳ عدد

کلم پیچ سفید/ ۲۵۰ گرم

سرکه / یک کیلو

سبزی معطر پاک کرده / نیم کیلو

ادویه ی ترشی/ یک قاشق سوپخوری

نعنا خشک / یک قاشق غذاخوری

پونه  خشک / یک قاشق غذاخوری

زرد چوبه /یک قاشق مرباخوری

 

 

طرز تهیه ترشی لیته مخلوط

 

در ادامه آموزش ترشی لیته مخلوط  برای شما عزیزان در این سایت قرار داده شده است امیدواریم لذت ببرید.سبزیهای معطرکه شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا را خرد کنید سپس بادمجان ها را با پوست با یک لیوان سرکه و آب بگذارید بپزد بعد از پخته شدن در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.سیر را به بادمجان اضافه و در مخلوط کن چرخ کنید.کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز و قرمز و فلفل سبز تند را خرد کنید و به مخلوط  بادمجان  اضافه کنید.در این مرحله سبزی معطر، ادویه ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه را با هم مخلوط کنید و به موادی که آماده کردید اضافه کنید.حالا یک ظرف مناسب برای ترشی لیته مخلوط  خود انتخاب کنید بعد سرکه را بر روی موادتان بریزید تا همه ترشی را بپوشاند.درب ظرفتان را محکم ببندید ودر جای خشک خنک به مدت یک هفته قرار دهید تا ترشی شما جا بیافتد. حالا ترشی شما آماده برای میل کردن و استفاده به همراه غذا در مهمانی هایتان می باشد.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>