طرز تهیه سرکه انار

سرکه انار

 

در این مطلب سرکه انار برای علاقمندان به ترشی و سرکه و طرز تهیه آن نیز شرح داده شده است که امیدواریم این سرکه انار را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای تهیه سرکه انار

 

انار/‌۳ كيلوگرم

سركه / ۲ ليوان

آب جوش به ميزان لازم

نمک/‌ يك قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه سرکه انار

برای درست کردن سرکه انار ابتدا انارها را دانه كنيد و در ظرف مورد نظر قرار دهید ، سپس آب جوش و نمک روی آن بريزيد. پس از يک روز كه هوای ظرف خارج شد، در آن را محكم ببنديد و به مدت ۲ ماه در جای گرم بگذاريد تا جا بيافتد.

دو روش برای تهیه سرکه انار ذکر می شود:

روش اول:در این روش ابتدا انار شیرین را به چهار قسمت کنید سپس دانه های آن را جدا کنید.آنرا درون ظرف بریزید و به ازای یک کیلو گرم ،۱۰۰گرم شکر و مقدار ۱۰۰سی سی در لیتر سرکه و مقدار یک قاشق مخمر نانوایی را در آب ولرم آب کنیدو به مواد اضافه کنید و یا یک نان روی مواد قرار دهید و یک جهارم روی ظرف را خالی نگه دارید تا زمانی که براثر تخمیر بالا آمد جای کافی داشته باشد.سرکه انار را در جای گرم در دمای ۲۸الی ۳۰ درجه  نگهداری کنید، بعد از تخمیر شدن انار ها حدود  ۲ الی۳ ماه انار تخمیر شده را صاف کنید.مواد صاف شده را در ظرف در بسته بریزید بعد از ۱۵ روز قابل مصرف می باشد. در این روش از آب استفاده نشده است.

روش دوم : در این روش انار شیرین را به چهار قسمت تقسیم کنید و دانه های  آن را جدا کنید. به وسیله آب میوه گیری آب آن را بگیرید.آب انار را درون ظرف بریزید به ازای هر یک کیلو آب انار یک لیوان سرکه اضافه کنید و مقدار ۱۰گرم مخمر یا مقدار کمی نان خشک روی اب انار بریزید.در جای گرم با دمای۲۸ الی ۳۰درجه  نگهداری کنید.مدت کمتر از ۴۰ الی ۵۰ روز سرکه انار شما قابل استفاده می باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>