طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی

سرکه هلو

 

در این مطلب سرکه هلو آموزش داده می شود و قبل از آن در مورد سركه ، فرآورده‌های طبیعی كه مصرف خوراكی و دارویی و بیشترین كاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد توضیح مختصری داده می شود.

یك لیوان سركه ۳۳ ‌كالری انرژی دارد و سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است.مصرف سركه در انواع ترشی ‌ها، شورها و سالادهای فصل باعث خوشمزگی، طعم‌دهندگی، تحریك اشتها و ترشح بیشتر شیره گوارشی شده و هضم غذا را بهتر می ‌كند.سالادهایی كه با ترشیجاتی  مانند سركه طعم می‌گیرند، سالم‌ترین نوع سالاد هستند، زیرا این طعم‌ها سبب جذب بیشتر مواد ویتامینی و پروتئینی موجود  در مواد سالاد مثل كاهو،هویج، خیار و گوجه‌فرنگی می‌شوند. از این رو استفاده از سركه در تهیه سالادهای فصل توصیه می‌شود.

استفاده از سركه در كنار وعده‌های غذایی باعث رقیق شدن خون شده و به تجزیه چربی‌ها و دفع سموم كمك كرده و سبب كاهش چربی و كلسترول بد خون می‌شود.

 

 

مواد لازم برای تهیه سرکه هلو

طرز درست کردن سرکه هلو

هلو/ ۴ تا ۵ کیلو

خمیر ترش /  یک قاشق سوپ خوری

سرکه /دو لیوان

نمک / سه  قاشق غذاخوری

شکر/ نصف لیوان

 

 

طرز تهیه سرکه هلو

 

برای درست کردن سرکه هلو ابتدا باید ابتدا هلوها را بشویید و اجازه دهید تا خشک شوند. سپس هسته آنها را درآورید و آنهارا خرد کنید و در ظرف مخصوص تهیه سرکه بریزید. در این مرحله خمیر مایه را با سرکه مخلوط کنید و نمک و شکر را به آن اضافه کنید و روی هلو‌ها بریزید و خوب مخلوط کنید. بعد از آن در ظرف را ببندید، (هوا در آن نفوذ نکند) و آن را در جای خنک بگذارید.

بعد از یک ماه در ظرف را باز کنید و دوباره آن را خوب مخلوط کنید و سرکه را صاف کنید. سرکه صاف شده را ۱۰ دقیقه بجوشانید و پس از سرد شدن، در ظرفی مناسب بریزید و در جای تاریک نگهداری کنید  سرکه هلو شما آماده برای مصرف شما عزیزان می باشد.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>