طرز تهیه چاشنی رب انار

چاشنی رب انار

 

چاشنی رب انار را در این مطلب برای علاقمندان به این رب دستور تهیه آن توضیح داده می شود،امید است مورد توجه قرار گیرد.این رب را برای بسیاری از غذاها استفاده می کند و یک طعم دلچسب درغذا ایجاد می شود که بسته به ذائقه تان میزان ترش بودن و یا مقدار استفاده را به میزان دلخواه می توانید استفاده نمایید.خوراک مرغ ، مرغ شکم پر و فسنجان و بسیاری غذاهای دیگر می توانید از این رب خوشمزه استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه چاشنی رب انار

 

انار ترش/ هشت کیلوگرم

آب/ سه لیوان

نمک/ یک قاشق

 

 طرز تهیه چاشنی رب انار

 

برای درست کردن چاشنی  رب انار ابتدا ،انار ها را دانه دانه کنید و بهتر است تمیز و مرتب دانه شوند. دانه های انار را با کمی آب در ظرف  بزرگی بریزید و تا ۴۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. زمانی که انارها خوب جوش آمدند، آنها را له کنید.در این مرحله باید این دانه ها را صاف کنید،بعد دانه ها را درون آبکش خوب له کنید، تا فقط هسته آنها در آبکش باقی بماند. چند بار آن را صاف کنید تا مطمئن شوید، هسته ای به درون آب انار وارد نشده است.آب انار را در ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید و آنقدر بهم بزنید تا غلیظ شود و مانند رب شود ،سپس نمک را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله چاشنی  رب انار شما آماده شده است و می توانید از آن در غذایتان استفاده نمایید.دقت کنید رب انار مثل رب گوجه فرنگی زمان طولانی برای جوشیدن و غلیظ شدن نمی خواهد، و باید حواستان باشد که رب شما ته نگیرد در غیر اینصورت رنگ و طعم رب شما خراب می شود،و یک نکته دیگر این که در انتهای غلیظ شدن رب، نمک را اضافه کنید تا از فساد و کپک زدن رب جلوگیری نماید.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>