لواشک سیب

 

مواد لازم برای تهیه لواشک سیب

سیب/ ۲ کیلوطرز تهیه لواشک سیب
آب/ نصف لیوان

 

 

 

 

طرز تهیه لواشک سیب

برای تهیه لواشک سیب ،سیب ها را با نصف لیوان آب می گذاریم تا کاملا بپزد، چون سیب در حین پخت آب می اندازد پس همین مقدار آب کافی است.سیب های پخته شده را می گذاریم تا سرد شود سپس داخل آبکش می ریزیم و زیر آن سینی که چرب کرده ایم را قرار می دهیم با دست سیب ها را ته آبکش می فشاریم تا پوره سیب از آن خارج شود،هسته و پوست سیب را دور انداخته و پوره را داخل سینی صاف می کنیم به طوری که ۱ تا ۲ میلی متر ضخامت داشته باشد. آنگاه لواشک را روی بخاری یا شوفاز قرار می دهیم تا آب آن بخار شده وخشک شود بعد از آماده شدن از سینی جدا کرده و در اندازه های مختلف برش می زنیم. برای شیرین تر شدن لواشک می توانید هنگام پختن میوه ها شکر اضافه کنید و این بستگی به ذائقه شما دارد……..

2 thoughts on “لواشک سیب

  • مرداد ۲۹, ۱۳۹۴ at ۳:۳۴ ب.ظ
    Permalink

    کاش میشد تصویری باشه.
    به هر حال خیلی ممنونم.

    Reply
    • بهمن ۱۸, ۱۳۹۶ at ۳:۲۳ ب.ظ
      Permalink

      سعی می کنم تصویری هم قرار دهم ، ممنون از همراهیتون

      Reply

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>