نقش سرکه در ترشی

نقش سرکه در ترشی

 

سرکه ای که در ترشی استفاده می شود ، بر اثر تخمیر قند میوه‌ها به وسیله باکتری‌ها تولید می‌شود و به دلیل وجود اسید استیک ، خاصیت اسیدی دارد و با تغییرات PH از رشد بسیاری از میکروارگانیسم ها جلوگیری می‌کند.فعالیت باکتری‌های مفید در سرکه به غذا طعم خاصی می‌دهد.
تحقیقات نشان داده ، که مصرف روزانه ۲۰ میلی لیتر سرکه معادل ۲ قاشق غذاخوری موجب کاهش اندیس گلایسمی مواد غذایی کربوهیدرات دار می‌شود ، که این تاثیرات در افراد دیابتی و دیگر افراد دیده می‌شود.با کاهش اندیس گلایسمی افزایش قند در بدن به آهستگی صورت می گیرد.سرکه علاوه بر طعم دادن به غذا اشتها را نیز تحریک می‌کند.در بیشتر ترشی‌ها از سبزیجاتی مانند گل کلم ، هویج ، خیار استفاده می شود و بر اثر محیط اسیدی ترشی و سرکه ای که در آن وجود دارد ، ویتامین هایی که در این سبزیجات و میوه ها است ، به مرور زمان از بین می‌رود و نباید انتظار داشت که ترشی انرژی و ویتامین کافی را دارا باشد.
ترشی از نظر ارزش غذایی ، پائین است ، چون از مواد اولیه که ارزش غذایی بالایی ندارند تهیه می شود و همین مواد در فرآیند ترشی انداختن ، ویتامین هایی را که دارند را از دست می دهند و مقداری آهن و منیزیم و املاح دیگر را به مقدار کمی به بدن می رساند.شما نباید با مصرف ترشی توقع داشته باشید که ویتامین به بدن شما برساند و فقط از آن به عنوان یک چاشنی غذایی می توان استفاده نمود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>