نکاتی در مورد تهیه ترشی

 تهیه ترشی

برای تهیه ترشی خوب سرکه آن باید خالص و بدون آب باشد و بهترین سرکه از انگوریا کشمش گرفته می شود. سرکه را قبل از تهیه ترشی چند جوش بدهید چون علت کپک زدن ترشی خالص نبودن سرکه آن است. سبزی‌هایی را که در تهیه ترشی بکار می‌روند باید تمیز کنید و خوب بشویید و خشک کنید و سپس مصرف نمایید. میوه‌هایی که استفاده می کنید باید در سرکه پخته شوند و بعد از آنها ترشی درست کنید. ظرفی که ترشی در آن نگاهداری می‌کنید باید دارای در محکم باشد و ترشی را باید در جای خشک محفوظ نگاه دارید تا خراب نشود. قاشق یا ملاقه ای که با آن ترشی برمیدارید باید تمیز باشد.

نکاتی در مورد تهیه ترشی

 

  • برای تهیه ترشی هایی که در سرکه یا آبجوش پخته می شوند ، بهتر در آب سرد قرار بگیرند و بعد روی اجاق حرارت داد تا به جوش بیاییند . اگر یکدفعه در آب جوش باشند سفت می شوند.
  • سیر ترشی رابرای اینکه سبز رنگ نشود یک روز قبل از درست کردن ترشی با پوست در آب نمک بگذارید و روز بعد پوست بکنید و یا با پوست توی ترشی استفاده کنید.
  • نکته دیگر در تهیه ترشی اگر سرکه ملایم در اختیار ندارید و سرکه خیلی تند و تیزدارید، به ازای هر لیوان سرکه یک لیوان آب باید اضافه کنید و بعد آب و سرکه را حرارت بدهید و ۵ دقیقه بجوشونید بعد ازسرد شدن می توانید استفاده کنید. اگر آب و سرکه جوشانده نشود ترشی شما کپک میزند.
  • از نکات دیگر تهیه ترشی برای ملایم کردن سرکه ، استفاده از سیب یا به می باشد چند عدد از این میوه ها رو خرد کنید و لابلای ترشی بریزید تا تندی سرکه را بگیرد .
  • برای تهیه ترشی های رنگی ، از سرکه سفید استفاده کنید ، چون سرکه قرمز آنها را تیره تر میکند .
  • ادویه جاتی که برای ترشی استفاده می کنید، بهتر خرد نشود مانند فلفل یا دانه خردل یا گلپر که از دانه های آنها باید استفاده کنید .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>