ترشی انبه

موادلازم برای تهیه ترشی انبه

 

سیر/ به میزان لازم      شکر/دو قاشق غذاخوری     زردچوبه و نمک/ به میزان لازم

 

                                                                                              انبه /۸ عدد

طرز تهیه ترشی انبه

سرکه / دو لیوان

imagesفلفل قرمز / ۷عدد

طرز تهیه ترشی انبهگلپر/یک قاشق غذاخوری

 طرز تهیه ترشی انبه

تخم گشنیزآسیاب شده/دو قاشق غذاخوری

images (2) سیاه دانه /به میزان لازمطرز تهیه ترشی انبه

 

طرز تهیه ترشی انبه

برای تهیه ترشی انبه، انبه را پوست می‌کنیم و بعد به چهار قسمت تقسیم وهسته آن را خارج می‌کنیم وآن‌ را مانند سیب زمینی خلال می‌کنیم.
کمی زردچوبه و نمک روی آن می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا خلال‌ها زرد رنگ شوند و سپس حدود ۲۴ ساعت در آفتاب می گذاریم تا کمی خشک شود،س    رکه را با شکر و یک قاشق چای خوری زردچوبه روی گاز می‌جوشانیم و می‌گذاریم تا کمی خنک شود.
در تهیه این ترشی سیر را رنده و یا ریز خرد می‌کنیم.سپس یک ردیف انبه می‌چینیم و کمی گلپروسیاه دانه و تخم گشنیز آسیاب شده و یکی دو تا فلفل قرمز هندی و مقداری سیر رنده شده روی آن می‌ریزیم و مجدداً انبه و بقیه مواد را لایه لایه می‌ریزم تا شیشه پُر شود.سرکه را روی مواد می‌ریزیم و درب شیشه را محکم می‌بندیم و می‌گذاریم یک هفته‌ ای کمی نرم شود و این ترشی را در یخچال نگهداری می‌کنیم.
یک روش دیگربرای تهیه ترشی انبه این است که انبه‌ها را با پوست چهارقاچ می‌کنند،
البته به صورتی که تکه‌های انبه به هم وصل باشند و هسته هم در وسط آن باشد
روی آن نمک می‌پاشند و حدود یک روز در آفتاب با حبه‌های سیر درسته می‌گذارند بماند
سپس با سرکه و کمی ادویه ترشی را آماده می‌کنند.
این ترشی به سبزی می زند، تلخی هسته بعد از مدتی از بین می‌رود و ترشی انبه شما قابل خوردن است

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را تکمیل نمایید *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>